Hör-i-hop, av AnnBritt Lindén

Pris:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1660573
Antal:
Finns i lager
Hör-i-hop
Författare: AnnBritt Lindén
Provläs, recensioner

Boken Hör-i-hop handlar om Sofia och författarens upplevelser av att mista en älskad dotter - och livet efter hennes död. 
"Jag har ofta tänkt och känt livet före och efter döden. Manuset skrevs under tiden 2005-2009. Det har sedan legat vid mitt sängbord som en trygghet."

De senaste åren har hon läst och förvärvat sig kunskaper om healing och när hon själv läste Hör-i-Hop i våras kände hon att det var dags att dela med sig av det hon skrivit ner. Allt hör ihop.

Boken är en mix upplevelser, fotografier, målade bilder från bildterapi, sångtexter, egna tankar och reflektioner om livet och döden. I vårt land är vi ovana om att prata om döden. Jag tänker att många som har mist en kär människa kan känna igen sig i Hör-i-hop och att den kan vara till tröst. Jag tänker också att den går att läsa inom olika utbildningar och yrken där man träffar människor i sorg, t ex läkare, sjuksköterskor, socionomer, personal inom kyrkan, skolan, fritidsgården, samtals-terapeuter och liknande. Läs boken och samtala efter! Boken ger upphov till eftertanke, reflektion och hopp!


Pris: 159 kr
98 sidor
Inbunden - hårda pärmar