Årsgångare - på spaning efter framtiden av Bernd Keutzfelt

"Årsgångare - på spaning efter framtiden" av Bernd Kreutzfeldt "Årsgångare - på spaning efter framtiden" av Bernd Kreutzfeldt

Har du hört talas om Gloson?

Inte? Då är detta en roman för dig. Men självklart även för dig som har hört talas om Gloson.

I Årsgångare - på spaning efter framtiden  får vi följa ett gäng glada och nyfikna människor som har hört talas om en gammal nordisk folktradition- Årsgång. Detta innebär att man, enlig gammal nordisk folktro, kan få möjlighet att skåda vad framtiden bär i sitt sköte just under julnattens mest mörka och fasansfulla tiimmar.

Glada och nyfikna ger de sig ut i julnattens mörker, enligt seden åkande i en hästsläde - men det som de får vara med om var inte riktigt vad de hade föreställt sig. Julnattens fasor kan bli för mycket även för den mest modige. Detta får bland annat den så realistiske och jordnära Simon bli varse.

En spännande och samhällskritisk roman som även bjuder på humor, vilket lovar blandade känslor och upplevelser.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln