Pernilla Lindkvist - ny bok - Allt som betydde något

"Allt som betydde något" av Pernilla Lindkvist "Allt som betydde något" av Pernilla Lindkvist

NU kommer Pernilla Lindkvist med bok nummer 2 "Allt som betydde något". Likson hennes förra roman, "Mina Älskade", handlar denna om relationer - om än i lite annorlunda tappning.

Tyckte du om Pernillas förra bok skall du absolut läsa denna. Den griper tag, man känner igen och man vill veta hur det skall gå för Emma. Som alltid skriver Pernilla på ett sätt som griper tag, utan att göra det krångligt. Hennes böcker är lätta att läsa och ta till sig.

I Pernillas andra bok får vi följa Emma, en kvinna som har allt hon vill och behöver i sitt liv. Ett gott liv då det kommer till det ekonomiska planet, hon bor tillsammans med sin stora kärlek, de har bott tillsammans sedan ungdomen - men så plötsligt händer det som inte fick hända!

Allt som betydde något  är en feel good roman som handlar om att våga stå upp för sig själv. Att våga tro på att vägen till lyckan även innehåller en hel del smärta. Och att lyckan kan byta ansikte även om man trodde att det var omöjligt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln