Stina Nilsson Bassell. Yrke: författare

"I mjölnarens spår" av Stina Nilsson Bassell "I mjölnarens spår" av Stina Nilsson Bassell

På: Kultursidan.nu kan ni läsa ett fint reportage om Stina Nilsson Bassell, författaren bakom romanen "I mjölnarens spår". Stina har skrivit flera böcker och "I mjölnarens spår" är hennes tredje roman, utöver detta har hon givit ut diktverk och barnböcker.

"I mjölnarens spår" handlar om en ung kvinna som tvingas in i ett giftemål med en mycket äldre man. I och med detta tvingas hon lämna sin stora kärlek och hennes liv blir en resa som mest består av djupa dalgångar och stor förvirring kring det liv hon tvingas leva. Berättelsen utspelar sig  undet år 1936 med återblickar till sent 1800-tal.

En roman med ett stort djup och tankar som är aktuella än i dag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln