Intressant inslag på SVT om Åsa Gudmundsson och hennes barnbok
Zara fixar smörgås

Louise Falk har skrivit den självbiografiska romanen "Förminskad och preskriberad - men jag överlevde". Hon är en uppskattad föreläsare och har nu blivit inbjuden till TV4:s Nyhetsmorgon!
Den 6:e december någon gång mellan 10-12 kan ni lyssna på Louise.

Fin och intressant intervju med Torbjörn Engström

Fint reportage om Roland Nilsson och hans roman Snaran under huden.

Trevligt reportage med Roland Nilsson om hans roman Snaran under huden.

Johannes Dauns roman ”De rotlösa” påminner recensenten Per-Axel Svensson om Ivar Lo-Johansson. Ett gott betyg, förstås. (BoråsTidning)

Reportage om Johannes Daun i Gotlands tidningar

Mitt löfte till mig själv i barndomen blev till ett mantra: "En vacker dag ska jag berätta!" Det blev en bok. I morgon är en synnerligen vacker dag - då släpps boken .

Här kommer ett fint reportage om Dan & Dennis, skaparna av flera böcker, två tillsammans. "Albert och sjörövarna" och "Kuddvisan".

AnnBritt Lindén berättar om hur det är att hastigt förlora en dotter, men också om sitt liv och om boken "Hör-i-hop" som handlar om hennes dotter Sofia.

Ett stort grattis till Lars Alm som fått motta Sparbanken Nords Litteraturstipendium för 2020!

Läs gärna denna fina och utförliga intervju med Madeleine Strandberg, författaren bakom feel good-romanen Förmögenheten - Ensamhet i sällskap

Fin recension av Linda & Veronica Berlings roman Från Majtös till Spikentös

Pia Hillerblad intervjuas av Österlenmagasinet om sin debutroman "Contra tiempo", som betyder motrytm. Intressant reportage om Hillerblads väg till utgivning och om hennes roman.

Ja...”Du gamla du fria...” Det var så Richard Dybeck diktade den första raden av vår svenska nationalsång, här i Odensvi utanför Köping 1844. Men hur fria är vi egentligen? Är vår demokrati verkligen så vattentät som vi vill tro? Dessa övergripande frågor ställer sig Sven Ruin i Odensvi, nu 175 år senare, i sin debutbok som släpptes den gångna hösten. Titeln ”Världens Dummaste Folk?” är måhända provocerande,
men är i högsta grad värd att begrunda.


Västmanlands television