Kristina Albinsson. Aktuell med "Det tjugofemte barnet", en biografi i romanform som handlar om en finlandssvensk präst under 1700-talet.
Tobias Albinsson. Aktuell med boken "Att drabbas av varg". Boken innehåller 26 berättelser från personer som på något sätt har drabbats av vargangrepp.
Lars Alm. Aktuell med sin sjätte roman, "Hämndens timma", en en roman om osämja och hämnd men också om en liten norrländsk by och dess invånare.
Lars Amber är journalisten Richard Beers författarnamn. Han är högaktuell med thrillern "Tryggare kan ingen vara", som tar upp den storpolitiska komplottten bakom Palmemordet. Den är en uppföljare till "Som skakar Sverige i dess grundvalar" (2017).
Arne Appelqvist diktförfattare. Aktuell med diktsamlingen: "Bländad av skönhet - dikter om Vänern, Kinnekulle och Kållandsö".
Leif Bergholtz, romanförfattare. Aktuell med romanen "I skogen", en något så ovanligt som en feel-good-roman med dystopiska undertoner.
Johan Bergkvist, författare. Aktuell med sin novellsamling "En utsikt att dö för - och andra berättelser".
Dan Berglund, barnboksförfattare. Aktuell med "Alfred och sjörövarna", en barnbok 6-9 år. Tidigare utgiven med "Kuddvisan", en visbok för barn på 3-6 år.
Eva-Karin Berglund romanförfattare. "Sanningens väg", en trilogi. "En enda miss - Skolan och verkligheten".
Linda och Veronica Berling. Aktuella med "Från Majtös till Spikentös", en berättelse om deras farmor Vera och släkten från Majorna.
Klas Bernhard, författare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Gosse B3275 - berättelsen om en stulen bandom".
Ingmar Danestig (1936-2020), romanförfattare. Har skrivit den spännande thrillern "Uppdrag ALFA - Hotet mot Air Force One".
Torbjörn Engström, författare och skildrare av lekarna - medeltidens kringvandrande musiker och underhållningsartister. Aktuell med den historiska romanen "Änglalek".
Ellinor Falk, barnboksförfattare. Strax aktuell med första delen i barnboksserien "En klass precis som vår" Del 1 "Celina är ny i klassen".
Louise Falk, författare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Förminskad och preskiberad men jag överlevde"
Kim Fast romanförfattare. Aktuell med romanen "Genas Genus".
Linda Gabrielsson romanförfattare. Aktuell med sin andra roman "Tills liver skiljer oss åt". Hennes första roman är "Kärlek tjockare än blod".
Michèle Glatthard romanförfarttare. Aktuell med "Ishavet", tredje och sista delen i "Lövjekarlens vandringar. Del 1: "Bärnstenar i vattnet", Del 2 "Trollsländor".
Åsa Gudmundsson, barnboksförfattare. Aktuell med barnboken "Zara fixar smörgås", en bok för barn i förskoleåldern och de yngre åldrarna i grundskolan.
Shewin Hamadbag, författare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Sista solglimten", om ett barns uppväxt i Kurdistan och senare i Sverige.
Anna-Theresé Hernqvist, författare. Aktuell med den vägledande boken "Fri och Lycklig", en bok som ger hopp och inspiration för att nå ett liv som fri och lycklig samt med barnboken "Milton och Skuggan" som handlar om att övervinna sin rädsla och ilska.
Pia Hillerblad romanförfattare. Aktuell med romanen "Contra Tiempo", en spännande och underhållande relationsroman med inslag av magi. Den utspelar sig växelvis i Lund i början av 2000-talet och i Sevilla runt 1840.
Cecilia Hjelte. Aktuell med boken "Yoga med Natali". Cecilia skildrar personliga berättelser varvat med information och yogapositioner. Natali illustrerar hur positionerna ska utföras.
Dennis Jakobsson, romanförfattare. Aktuell med thrillern "Maphaldas moln" uppföljaren till "Götheborg - förbjuden last". Han är även illustratör till barnboken "Kuddvisan".
Elliot Ellen Kellman författare. Aktuell med diktsamlingen "Fönstervy" och den självbiografiska romanen "Vi barn i Underlandet".
Michel Koumi författare. Aktuell med "Brustna förhoppningar" som handlar om hans familjs migrationberättelse, men även om historiska skeenden.
Carina Kristensen författare. Aktuell med "Att göra skillnad - som mormor till ett annorlunda barnbarn"
Hjördis Levin författare och historiker. Aktuell med barnboken "Charlottas värld" och "Flickebarnet i sävlådan - en historisk och tragisk berättelse från det fattiga Sverige".
AnnBritt Lindén författare och folkbildare. Aktuell med boken "Hör-i-hop".
Helén Laestadius Loman, aktuell med diktverket "Som Torneträskets midnattsvatten".
Mikaela Liss, fantasyförfattare. Strax aktuell med "Elma", första delen i "Skuggtvilling”
Marcus Löfblad diktförfattare. Aktuell med sin diktsamling "Skrapsår"
Margaretha Molius. Aktuell med boken "Förgiftad på jobbet?" Tidigare utgivet "Har du fått kvicksilver på hjärnan?"
Roland Nilsson, aktuell med spänningsromanen "Snaran under huden", med fokus på hur it-teknologin påverkar oss, både på gott och ont, och vad som kan hända om denna teknik hamnar i fel händer.
Mikael Nordfors, läkare och författare. Aktuell med boken "Demosokrati - Spartacus 2.0"
Stina Nilsson Bassell romanförfattare. Aktuell med den historiska romanen "I mjölnarens spår" och "Mannen i rocken" en vuxensaga.
Olle Nåbo, författare. Aktuell med serien "Landsflykt", den första delen "Ofrivillig viking" samt del 2 "Prinsarna i Kiev", i en historisk romansvit om maktkamper och äventyr i 1000-talets Europa.
Anna Ocklind barnboks- och romanförfattare. Aktuell med sin barnbok "Bortrövad". Tidigare har hon givit ut, "Laima och den besynnerliga fegheten"
Erik Palme, författare. Aktuell med biografin "Min farmor Ola - i skuggan av storpalmarna"
Fredrik Persson, författare. Aktuell med boken "Hett om öronen & blött i brallan", en speed-reading-bok för barn från tio år och uppåt.
Sven Ruin, författare. Aktuell med boken "Världens dummaste folk? - så blir de godtrogna svenskarna grundlurade"
Rumana Sachedina. Aktuell med barnboken "Tack och Varsågod". Barnbok 0-3 år om två värdefulla ord.
Ted Stanley, konstnär. Aktuell med konstnärsboken "Ted Stanley - Tales of a painter"
Maria Stark romanförfattare. Aktuell med sin debutroman "Girlhood - Har himlen en förort?"
Birgitta Stillman romanförfattare. Aktuell med sin debutroman, den historiska spänningsromanen "Förbannelsen - en berättelse om Gud och Satan, trolltro och magi"
Madeleine Strandberg romanförfattare. Aktuell med feelgoodromanen "Bland kobbar och skär" en feelgood i västkustanda. Tidigare utgiven "Förmögenheten", en roman om ensamhet och om gemenskap över generationsgränserna.
Birgitta Stensdotter, barnboksförfattare. Aktuell med den tänkvärda barnboken "Trollnatt i Gammelskogen", en tänkvärd berättelse om våra gamla ur-skogar.
Helga Stövring-Nielsen, författare. Aktuell med ungdomsromanen "Med vinden i ryggen - mot solnedgången", en bok om Thor Heyerdahls liv.
Anicia Sundström Eriksson. Aktuell med sin andra bok, romanen "Allt du aldrig hann säga". Hennes debutbok, en självbiografi i dikt- och prosaform, "Skammen är inte din - om psykisk ohälsa och vägen mot helande" är fortfarande högst aktuell.
Ylva Svensson Borg, illustratör, konstnär och poet. Aktuell med dikt- och fotosamlingen "Älska med mig till Beijing"
Cecilia Svärdsén. Strax aktuell med "Maja - den stora äventyraren" som är den första boken om Maja och Ellis. Den är skriven för att anamma barns fantastiska fantasi. Boken är äventyrlig, lättläst och inspirerar till lek.
Teresa Thurell romanförfattare. Aktuell med ungdomsromanen "Stjärnsystrarnas hemlighet", vilken även är hennes debtbok.
Maria Wälsäter. Aktuell med "Stjärnfödd", del 2 i fantasyäventyret "Doressea". Del 1 "Avien" utkom 2018.
Fatima Åsard. Aktuell med den, till stora delar, verklighetsbaserade romanen "Jag är du - Du är jag", som ger en mer nyanserad bild av vad det vill säga att leva i utsatta utanförskapsområden.
Annelie Öhman. Aktuell med den spännande boken "Legenden om Kindra", en spännings/fantasyroman för barn 9-12 år.