Tobias Albinsson. Aktuell med boken "Att drabbas av varg". Boken innehåller 26 berättelser från personer som på något sätt har drabbats av vargangrepp.
Lars Alm. Aktuell med sin sjätte roman, "Hämndens timma", en en roman om osämja och hämnd men också om en liten norrländsk by och dess invånare.
Lars Amber är journalisten Richard Beers författarnamn. Han är högaktuell med thrillern "Tryggare kan ingen vara", som tar upp den storpolitiska komplottten bakom Palmemordet. Den är en uppföljare till "Som skakar Sverige i dess grundvalar" (2017).
Arne Appelqvist diktförfattare. Aktuell med diktsamlingen: "Bländad av skönhet - dikter om Vänern, Kinnekulle och Kållandsö".
Leif Bergholtz, romanförfattare. Strax aktuell med romanen "I skogen", en något så ovanligt som en feel-good-roman med dystopiska undertoner.
Johan Bergkvist, författare. Aktuell med sin novellsamling "En utsikt att dö för - och andra berättelser".
Dan Berglund, barnboksförfattare. Aktuell med "Alfred och sjörövarna", en barnbok 6-9 år. Tidigare utgiven med "Kuddvisan", en visbok för barn på 3-6 år.
Eva-Karin Berglund romanförfattare. "Sanningens väg", en trilogi. "En enda miss - Skolan och verkligheten".
Linda och Veronica Berling. Aktuella med "Från Majtös till Spikentös", en berättelse om deras farmor Vera och släkten från Majorna.
Klas Bernhard, författare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Gosse B3275 - berättelsen om en stulen bandom".
Ingmar Danestig (1936-2020), romanförfattare. Har skrivit den spännande thrillern "Uppdrag ALFA - Hotet mot Air Force One".
Johannes Daun, författare. Aktuell med "De rotlösa", en historisk kollektivroman om främlingskap, fattigdom och arbete i ett samhälle i förändring
U P Enna - fantasyförfattare. Aktuell med "De dödas själar", uppföljaren till "Den åttonde dimensionen", ett fantasydrama som går på djupet.
Louise Falk, författare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Förminskad och preskiberad men jag överlevde"
Kim Fast romanförfattare. Aktuell med romanen "Genas Genus".
Kenneth Filipsson thrillerförfattare. Aktuell med den omvälvande thrillern "Skiftet".
Linda Gabrielsson romanförfattare. Aktuell med sin andra roman "Tills liver skiljer oss åt". Hennes första roman är "Kärlek tjockare än blod".
Michèle Glatthard romanförfarttare. Aktuell med "Ishavet", tredje och sista delen i "Lövjekarlens vandringar. Del 1: "Bärnstenar i vattnet", Del 2 "Trollsländor".
Anna-Theresé Hernqvist, författare. Strax aktuell med den vägledande boken "Fri och Lycklig", en bok som ger hopp och inspiration för att nå ett liv som fri och lycklig.
Pia Hillerblad romanförfattare. Aktuell med romanen "Contra Tiempo", en spännande och underhållande relationsroman med inslag av magi. Den utspelar sig växelvis i Lund i början av 2000-talet och i Sevilla runt 1840.
Cecilia Hjelte. Aktuell med boken "Yoga med Natali". Cecilia skildrar personliga berättelser varvat med information och yogapositioner. Natali illustrerar hur positionerna ska utföras.
Dennis Jakobsson, romanförfattare. Aktuell med thrillern "Maphaldas moln" uppföljaren till "Götheborg - förbjuden last". Han är även illustratör till barnboken "Kuddvisan".
Ellen Kellman romanförfattare. Aktuell med den självbiografiska romanen "Vi barn i Underlandet".
Michel Koumi författare. Strax aktuell med "Brustna förhoppningar" som handlar om hans familjs migrationberättelse, men även om historiska skeenden.
Carina Kristensen författare. Aktuell med "Att göra skillnad - som mormor till ett annorlunda barnbarn"
Bernd Kreutzfeldt romanförfattare. Aktuell med sin debutroman "Årsgång - på spaning efter framtiden".
Helén Laestadius Loman, aktuell med diktverket "Som Torneträskets midnattsvatten".
Hjördis Levin författare och historiker. Aktuell med "Flickebarnet i sävlådan - en tragisk berättelse från det fattiga Sverige".
AnnBritt Lindén författare och folkbildare. Aktuell med boken "Hör-i-hop".
Pernilla Lindkvist romanförfattare. Aktuell med "Allt som betydde något" samt sin debutroman "Mina älskade"
Marcus Löfblad diktförfattare. Aktuell med sin diktsamling "Skrapsår"
Lotta Lönnbäck. Aktuell med diktsamlingen "Stjärnorna sitter i min hand".
Margaretha Molius. Aktuell med boken "Har du fått kvicksilver på hjärnan?"
Annica Nilsson barnboksförfattare. Aktuell med barnboken, "Peanut - ett marsvins resor och äventyr, vilken även är hennes debutbok.
Stina Nilsson Bassell romanförfattare. Aktuell med den historiska romanen "I mjölnarens spår" och "Mannen i rocken" en vuxensaga.
Roland Nilsson, aktuell med spänningsromanen "Snaran under huden", med fokus på hur it-teknologin påverkar oss, både på gott och ont, och vad som kan hända om denna teknik hamnar i fel händer.
Mikael Nordfors, läkare och författare. Aktuell med boken "Demosokrati - Spartacus 2.0"
Olle Nåbo, författare. Strax aktuell med "Landsflykt", den första delen i en historisk romansvit om maktkamper och äventyr i 1000-talets Europa.
Anna Ocklind barnboks- och romanförfattare. Aktuell med sin barnbok "Bortrövad". Tidigare har hon givit ut, "Laima och den besynnerliga fegheten"
Erik Palme, författare. Aktuell med biografin "Min farmor Ola - i skuggan av storpalmarna"
Sven Ruin, författare. Aktuell med boken "Världens dummaste folk? - så blir de godtrogna svenskarna grundlurade"
Ted Stanley, konstnär. Aktuell med konstnärsboken "Ted Stanley - Tales of a painter"
Maria Stark romanförfattare. Aktuell med sin debutroman "Girlhood - Har himlen en förort?"
Birgitta Stillman romanförfattare. Aktuell med sin debutroman, den historiska spänningsromanen "Förbannelsen - en berättelse om Gud och Satan, trolltro och magi"
Madeleine Strandberg romanförfattare. Aktuell med feel-goodromanen "Förmögenheten", en roman om ensamhet och om gemenskap över generationsgränserna.
Helga Stövring-Nielsen, strax aktuell med ungdomsromanen "Med vinden i ryggen - mot solnedgången", en bok om Thor Heyerdahls liv.
Anicia Sundström Eriksson. Aktuell med sin andra bok, romanen "Allt du aldrig hann säga". Hennes debutbok, en självbiografi i dikt- och prosaform, "Skammen är inte din - om psykisk ohälsa och vägen mot helande" är fortfarande högst aktuell.
Ylva Svensson Borg, illustratör, konstnär och poet. Aktuell med dikt- och fotosamlingen "Älska med mig till Beijing"
Teresa Thurell romanförfattare. Aktuell med ungdomsromanen "Stjärnsystrarnas hemlighet", vilken även är hennes debtbok.
Maria Wälsäter aktuell med "Stjärnfödd", del 2 i fantasyäventyret "Doressea". Del 1 "Avien" utkom 2018.
Fatima Åsard aktuell den 18 september med den, till stora delar, verklighetsbaserade romanen "Jag är du - Du är jag", som ger en mer nyanserad bild av vad det vill säga att leva i utsatta utanförskapsområden.