Therese Nilsson - romanförfattare

Aktuell våren 2016 med romanen och självhjälpsboken  "Är du regissören i ditt liv?"

Therese Nilsson aktuell våren 2016 med romanen och självhjälpsboken "Är du regissören i ditt liv?" Therese Nilsson aktuell våren 2016 med romanen och självhjälpsboken "Är du regissören i ditt liv?"

Therese Nilsson föddes 1978, hon är uppvuxen i brukssamhället Gimo. I dag bor hon med sin man och deras tre döttrar i Eskilstuna. Som person är hon positiv, engagerad och målmedveten. Hennes främsta intressen är: att umgås med vänner och familj, att bara vara, vardagsmotion och att skriva.

Therese är utbildad pedagog och systemvetare. I dag arbetar hon som utvecklingsstrateg, innovationsledare och hälsoinspiratör.

Therese grundläggande drivkraft är att beteenden är inlärda och att de går att förändra. Hon vill inspirera andra att börja agera och förändra sitt beteende genom att ta små steg i rätt riktning. Hon vill bidra till att fler vågar ta plats i sitt eget liv.

Följ gärna Therese och hennes författarskap på:
Jagtherese.se
​​​​​​​och
Therese Nilsson Facebook

Du kan även läsa recensioner och omdömen på:
​Recensioner Är du regissören i ditt liv?

Provläs gärna första kapitelet på:
​Är du regissören i ditt liv?

Är du regissören i ditt liv?

Är du på väg att tappa fotfästet i vardagen? Känns det som du är på väg att tappa kontrollen över ditt eget liv? Har du svårt att balansera familj, arbete och fritid? 

I boken Är du regissören i ditt liv? får du följa Therese Nilssons resa under ett halvår. Hon är en aktiv person som befinner sig mitt i livet. Resan börjar den dagen då Therese upplever sin allra första panikångestattack. Hon går till en läkare och blir sjukskriven för utbrändhetssyndrom. I nästa stund drar hon i nödbromsen och tar rollen som ”regissör” i sitt liv. Hon presenterar sju dagliga rutiner som hjälpte henne att återta kontrollen över sitt liv. Med små medel lyckas hon skapa en balans mellan familj, arbete och fritid.

Vad skulle hända om du stannar upp och reflekterar över vad du tänker, känner och vill?

Är du regissören i ditt liv? är en roman och självhjälpsbok i ett och tillhör en lite ovanlig genre. Den kan absolut läsas som vilken annan roman som helst då den ger en inblick i och en förståelse för hur det kan kännas/upplevas då du är på väg att tappa kontrollen och "gå in i väggen". Boken lämpar sig till dig som redan drabbats av utmattning/utbrändhet eller som riskerar att hamna där.

Klicka på bild och rubrik för att lysna på Therese Nilsson.

Tidningen Vision nr 4 2016. 
Kraven på Therese Nilsson var stora, både på jobbet och från ­henne själv. Tills slut sa kroppen ifrån, och hon drabbades av ­utmattningsdepression. Men hon bestämde sig för att ta sig ur den.

Läs hela reportaget på Tidningen Vision

Reportaget hittar du på: ekuriren.se