Har du upplevt något som du vill berätta om, något som du vill fömedla utan att för den skull avslöja vem du är? Då kan du skriva under pseudonym, vilket helt enkelt innebär att du skriver under ett taget, påhittat namn.

Jag har vid flera tillfällen stött på människor med skiftande livsöden, en del har sagt att de skulle vilja skriva och ge ut sin story men då det finns så många andra människor inbegripna i dessa skeenden kan de med hänsyn till dessa inte ge ut sin livs historia. Det man kan göra i sådana fall är att ge sina rollinnehavare påhittade namn samt att man själv tar sig ett artistnamn, en pseudonum, och skriver under detta namn.


Vi på förlaget garanterar din anonymitet och kommer aldrig på några villkor att avslöja din rätta identitet. Vi upprättar ett avtal kring detta där det tydligt framgår att din identitet som författare är skyddad.

Vi vill därför uppmana dig att skriva din story. Dels för att andra gärna läser berörande livshistorier med stort intresse men också för att man själv som människa mår bra av att, så att säga, få skriva av sig.

Varmt välkommen med ditt manus till oss på Ebes förlag så gör vi en bedömning av ditt manus precis enligt samma premisser som andra manus.

Vill du hellre ge ut din bok som egenutgivare gäller samma villkor för vårt dotterföretag: Lyacon för egenutgivare.

Har du frågor kring detta är du varmt välkommen att höra av dig till mig på:
EvaKarin@ebesforlag.se