I vår nätbokhandel säljer vi våra författares böcker. Vi levererar inom 3-5 arbetsdagar.

I menyn till vänster hittar ni recensioner.

Fantastisk bok som kräver uppföljare!
Spännande science fiction även för mig som har fyllt 60 eftersom personer i boken finns i alla åldersgrupper. Jag gjorde en tidsresa när jag läste och kunde känner in mig i de olika rollerna. Händelser som i början tycks stå för sig själva flätas intelligent tillsamman för att hamna i en stor final. Hoppas att fler än jag har köpt och tyckt om boken så att det finns chans för en uppföljare!


Thomas Busch

Grep tag - Läs den!
Isabelle och Sebastian lever ett lyckligt perfekt familjeliv i Stockholms Innerstad, Isabelle hemmafru och Sebastian eget företag! En dag vändes allt upp och ner Isabelle försvinner spårlöst på havet båtolycka! Efter sökande hittas ingen kropp men verkligheten visar sej vara något helt annat! Mina älskade @ebesforlag 5 av 5 möjliga. Grep tag i mig och kunde inte sluta läsa så jäkla bra. Läs den!


Ewa-Lotta Nanfeldt

5 av 5
Där vägen slutar är en bok om Spiken på Kållandsö i Vänern och om tvillingarna Linda och Veronica Berling som är komna ur en yrkesfiskarfamilj som kan spåra sina rötter tillbaka till Spiken sedan 1600-talet. Även illustrationer av Spikengubbar finns i boken! Berättelserna är livfulla och humoristiska och ger blick hur livet på en ö i Kållandsös skärgård kan gestalta sig, på gott och ont. Detta var ingen bok för mej men rekommenderar den varmt. 5 av 5 möjliga. 

Ewa-Lotta Nanfeldt