"En enda miss Skolan och verkligheten" av Eva-Karin Berglund "En enda miss Skolan och verkligheten" av Eva-Karin Berglund

Sagt om boken - korta omdömen

2013/10/21

Har läst boken och är förundrad över den enorma berättarglädje som kommer fram. En skildring av skolans värld hör ju inte till det vanligaste och här finns ju stora insikter. Jag är säker på att den kommer att väcka intresse. Spännande intrig (fast väldigt komplicerad mot slutet) och material för debatt, vilket väl hamnar precis rätt nu när det snart är val och skolan är i blåsväder. Hoppas att det blir ordentlig respons!

2014/01/21

Jag ville bara säga att jag  bara har 2 kapitel kvar i boken nu och det är slitsamt att inte läsa! Jag vill läsa för den är så bra men samtidigt inte för då tar den ju slut!! Den är as spännande och jag har aldrig vart med om att jag har vart nervös förut när jag läser en bok! SÅ BRA!

2014/02/01

En bok man definitivt inte kan sluta läsa. Det tog några sidor innan jag fastnade, sedan var jag så inne i denna spännande bok att jag läste hela natten! Tack för att du tar upp viktiga frågor och får med dem i en spännande roman. Som du själv säger, detta är verkligen en bok för ALLA, inte bara för elever, lärare och skolpolitiker. Rekomenderar den starkt!

2014/07/14

Tusen tack för boken den är as grym gillar de as mö av mig får de 10 av 10 solar. Din bok den fick mig att leva in i dom olika sitvationerna har själv varit med dom vissa av dom. (Skrivet av en kille på 17 år som säger att detta är den första bok han läst i hela sitt liv.) 

2014/09/26

Jag sträckläste boken. Kunde bara inte lägga den i från mig. På slutet var den så spännande och tragisk att jag grät. Det är inte ofta jag gråter när jag läser böcker. Tror faktiskt aldrig det har hänt.

Skriv en recension/kort omdöme