Skriv gärna en recension i formuläret till höger på denna sida.
Läs gärna recensioner från Anicia S. Erikssons förra bok:
Skammen är inte din - Om psykisk ohälsa och vägen mot helande.

2020/02/07
Känslor i en bergochdalbana!
Jag är glad att få vara en av de som fick chansen att läsa innan boken kommer ut. Jag kan lova att köper du den här boken, så kommer du inte lämnas oberörd. I den här boken får vi följa Viola, som växt upp med svek, förlust och sorg - något som ett barn aldrig ska behöva göra, men som vissa tyvärr gör. 
När jag läste denna, så var mina känslor i en bergochdalbana, tårar, leénden för att sen återgå till tårar. Det var länge sen en bok fick mig att hamna i en sån känslostorm som denna. I vissa stunder ville man inget hellre än att hoppa in i boken för att ge Viola en styrkekram, gråta med henne och säga att allt kommer bli bra.

Har du funderingar kring att köpa den, så gör det. Du kommer inte ångra dig.♡Boken släpps den 22 Mars.


Therése

2020/02/04
Berörde mig verkligen på djupet.
Allt du aldrig hann säga är författarens första roman, och wow vilken bok! 
Jag älskade den här boken så mycket. Jag vet knappt vad jag ska skriva men jag ska ge det ett försök.
Redan efter några sidor var jag fast och kunde inte sluta läsa. Jag blev lite förvånad över hur vackert, detaljerat och målande språket var. Det var verkligen så fint. 
   Handlingen var gripande och berörde mig verkligen på djupet. Att veta att Allt du aldrig hann säga är en verklighetsbaserad roman gjorde att den berörde ännu mer. 
   Jag tyckte så mycket om Viola, och vid flera tillfällen ville jag bara ge henne en kram och säga att det kommer bli bättre.
   Mina känslor fick åka bergochdalbana under bokens gång och när jag hade läst klart boken var jag tvungen att bara andas för mina känslor var överallt. 

Allt du aldrig hann säga var helt fantastisk och den kommer inte lämna mig i första taget! Om jag ser fram emot nästa bok så är svaret ett självklart ja, jag behöver den nu på en gång! 

Betyg 9/10

En blogg för bokugglor

På flera ställen i boken tårades mina ögon.
Allt du aldrig hann säga och är en verklighetsbaserad roman. Bokens innehåll är så starkt att den tog mig på en känslomässig berg-och-dalbana-tur. På flera ställen i boken tårades mina ögon.  @aniciaeriksson du har ett fantastiskt sätt att skriva på och du får mig att vilja veta mer om Viola och vad som händer i hennes liv.
5 av 5 ⭐️ Jag rekommenderar er att köpa boken.


Annicka Rosendahl-Jonsson

Skriv gärna en recension eller kortare omdöme i formuläret nedan.