Skriv gärna en recension/kortare omdöme i formuläret till höger.

Leenden och tårar!

Två kvinnor med nästan 50 års åldersskillnad möts av en händelse & påbörjar en djup vänskap.

Ett svek. En sorg. De tar stöd av varandra och en fin vänskap byggs upp. Boken bjuder på leenden & tårar och jag njuter av det fina språket boken igenom!

Det här är Madeleines debutroman! 
Tack för chansen att läsa!
❤️

@millimys_books

2020/11/04
Jag är helt stum, vilken debut! 
Jag började läsa boken och sedan läste jag och läste och läste och så var den slut.
Vilken fantastisk, inkännande och underbar bok där Madeleine beskriver en otroligt fin vänskap mellan Maj-Lis och Majken. Trots stor åldersskillnad hittar de varandra och tillför varandras vardag det som vi alla människor behöver, en vän att lita på.
De korta kapitlen, språket och ett bra driv gör att det här är en bladvändare.

Jag kan inget annat än säga läs den här fina pärlan. Den kommer att stanna länge hos mig.


Bokprataren

2020/10/17
Underbar bok!
Alltså @madeleine_strandberg vilken underbar bok du skrivit. Som du lyckats med att beskriva denna fantastiska vänskap mellan Maj-Lis och Majken. Att två främmande människor med en stor ålderskillnad kan finna varandra så fint som Maj-Lia och Majken gör. Det mest fantastisk är att när jag läser boken inser jag att även jag haft en Maj-Lis i mitt liv. Min mammas moster Ulla. En härlig dam som jag älskade att gå på stan med och det bästa vi visste att göra tillsammans var att gå och fika. Så tack @madeleine_strandberg för att du fick mig att minnas tillbaka lite. Hoppas verkligen att du fortsätter att skriva böcker Madeleine Strandberg.


Malin Börjesson

Skriv gärna en recension/kortare omdöme i formuläret nedan