Hör-i-hop, recensioner och korta omdömen

Skriv gärna en recension/kort omdöme i formuläret till höger.

Berör på djupet!
Jag fick en underbar läsning i den kärleksfulla boken Hör-i-hop av AnnBritt Lindén, där hon med värme och innerlighet på ett levande sätt beskriver sin ofattbart stora sorg efter den älskade dottern Sofias plötsliga, oväntade död. Sofia dör i sin mors famn.
   Sofia var en omtänksam, glad, vacker och inspirerande person och hon uppskattades och beundrades mycket av sina vänner. AnnBritt försöker nu sakta lära sig att leva vidare med denna sorg och smärta inom sig. Det är en kamp.
   "Hör-i-hop" är en stor liten bok som berör på djupet och som borde läsas av många. Den kan vara till tröst för den som förlorat en älskad son eller dotter. Boken handlar om stor Kärlek mellan mor och dotter och också om Kärleken mellan människor.


Birgitta Wendt

Sorg och hoppfullhet!
Sorg och glädje blandas. Boken beskriver att det är okej att känna alla de där känslorna. Nödvändigt för att ta sig vidare, och ut ut mörkret. Sorg ter sig olika och denna bok kan vara ett redskap för att finna sitt eget sätt att hantera den, att inspieras av. 

Annelie

Otroligt rak och ärlig och rörande, tuff bok att läsa då man hade en nära kontakt med Sofia. Väldigt lättläst för mig som ej gillar läsa böcker. Rekommenderas verkligen.

Tony Andersson

Skriv gärna en recension/kort omdöme i formuläret nedan