Stjärnorna sitter i min hand, recensioner och kortare omdömen

Skriv gärna en recension/kortare omdöme i formuläret till höger.

2020/04/24
En röst som ger tröst
Lotta lyckas att uttrycka sig så vackert och sagolikt trots den stora sorg som är grogrund för diktsamlingen. Det är en konst att uttrycka sig med så ljuva ord i en så svår tid. Det gör att det blir en fin balans mellan gott och ont. En diktsamling som bringa ljus i de mörkaste tider. 
 
Genom sina dikter beskriver Lotta med vackra ord den svåra tid hon gått igenom. I ett tidrymd mellan ont och gott där ljuva minnen och mycket kärlek står emot maktlösheten att förlora sin mor. Att bearbeta detta med så ljuva ord inger tröst när det är som svårast. 


Madelene

2020/04/13
Fina dikter!
Jag tyckte verkligen om Lottas dikter och kan varmt rekommendera andra att köpa hennes samling. Hon skriver med väldigt fina ord som man påverkas av och jag tror att de skänker många tröst när man upplever sorg. 

/Helena

2020/04/08
Rörande dikter!
Jag tyckte att diktsamlingen var jättevacker, dikterna berörde mig mycket. Trots att de är ljusa och fina, så anar man sorgen bakom varje ord, bakom varje beskrivning. Men sorgen vänds och dikterna tröstar också, samtidig. Ett underbart känslosamt minne av en mor. 

/Lena

Skriv gärna en recension/kortare omdöme i formuläret nedan