Stjärnsystrarnas hemlighet - recensioner och korta omdömen

Skriv gärna en recension, kortare omdöme i formuläret till höger.

2019/01/21
En stark läsupplevelse med många härliga karaktärer som jag kom att tycka mycket om. Romanens handling är lätt att komma in i jag sträckläste den eftersom den var så spännande och bjöd på oanade händelser hela tiden. Väldigt varm och tänkvärd. Läs den!
Anna Andersson Goodreads

2018/11/28
Spännande, magisk och upplyftande! 
Amandas mormor har dött och hon lär känna Greta och hennes vänner. De kände mormor som var medlem av ett hemligt sällskap. De är roliga och kunniga om naturen. Turid bor ute i skogen. Den är hotad att avverkas. Stjärnsystrarna sammankallar sina vänner och Amanda tar hjälp av sina vänner för att rädda skogen. Viktor börjar få upp ögonen för Amanda och ser henne inte bara som sin lillasysters bästa kompis. En bok om hopp, sorg och kärlek.

Rosie
Göteborg Akademibokhandeln Nordstan

 

2018/07/17

Nu har jag läst ut boken. Så fin! Det var så gott att vara tillsammans med folket i denna berättelse. Stärkande och inspirerande. Jag är alldeles varm inuti av den. Tack! 

Helena Dalnäs

2018/06/25

En jättefin bok! Berättarglädje, tänkvärd, djup och spännande.

Marianne Norrthon

2018/06/04

En underbar bok som jag lovar berör alla som läser den. En varm, spännande bok som väcker många minnen till liv inom mig. 
Tack Teresa Thurell! Du är en gåva till världen! 


Annie Hernach Wennerstrand
 

2018/05/28

Har just spenderat helgen på Bornö ett underbart naturreservat med perfekta läsningen av Stjärnsystrarnas hemlighet. Nu är den slut men kvar i mitt hjärta! Rekommenderas till alla och envar som önskar skön läsning i sommarens bästa tid!

Mette Johansen

Skriv gärna en recension eller ett kortare omdöme i formuläret nedan.