Stjärnsystrarnas hemlighet, av Teresa Thurell

Rea:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1698495
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Stjärnsystrarnas hemlighet
Författare: Teresa Thurell
Omslagsillustratör: Sofia Scheutz
Recensioner, E-bok

Till synes av en slump hamnar Amanda på en skärgårdsö där hon träffar en originell gammal dam som heter Greta. I sin sorg efter sin egen mormors död, tyr sig Amanda till henne. Hon får även träffa flera av Gretas väninnor, vilka kallar sig för Stjärnsystrar. De visar sig vara väldigt roliga och kunniga. De tycks även ha sitt alldeles egna sätt att uppfatta livet på. De pratar om en magisk väv som på ett mystiskt sätt inte kan förstås, bara upplevas. 

Turid, en av Stjärnsystrarna, som tidigare rest runt med Greenpeace och skyddat valar i världshaven, får plötsligt bråttom med att försöka bevara en vacker gammal skog där hon bor. Stjärnsystrarna samlas och Amanda får ta del av deras hemliga kunskaper och lär sig att naturen har mer att bjuda på för den som har ögon att se med och öron att höra med, bara man får lära sig hur man gör. Dessutom verkar det som om Viktor börjar få upp ögonen för henne och inte bara ser henne som sin lillasysters bästa kompis.

Spännande, magisk och upplyftande.
En crosscoverroman helt rätt i tiden ... Strålande!

Eva Löfman Törnqvist

I denna ungdomsroman bjuds läsaren in till ett äventyr där en skog hotas av avverkning och några äldre härliga damer får bråttom med att dela med sig av sina hemligheter till en ung kvinna och hennes vänner för att lyckas bevara skogen och källan med det läkande vattnet. Dessa hemligheter är kunskaper som de alla var och en skaffat sig genom livet på olika sätt. En av dem, Beata, har varit i fjärran länder och lärt sig av medicinmän och medicinkvinnor. 
 

366 sidor
Kartonnage/inbunden/hårda pärmar
Pris: 179 kr

Levereras inom 3-8 arbetsdagar