Bortrövad - En berättelse om tomtar, älvor och troll, av Anna Ocklind

Pris:
159 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2054968
Antal:
Kommentar till butiken:
Bortrövad - En berättelse om tomtar, älvor och troll
Författare: Anna Ocklind
Illustratör: Emily Ryan
Färgläggning av illustrationer: Gabrielle Nilsson
Omslag layout: Madeleine Sarin
Recensioner, e-bok

Valters lillasyster Tova försvinner spårlöst på en marknad. Valter hade lovat sin far att ta hand om henne men tappar bort henne i folkmassorna. När marknaden stänger för kvällen finns det inte ett spår av Tova någonstans, förutom hennes blå hårband som hittas på marken.
   Valter känner att det är hans fel att Tova är borta. Desperat söker han upp en spåkvinna för att få hjälp med att hitta sin lillasyster. Det spåkvinnan berättar för Valter har han först svårt att tro på men eftersom han inte ser någon annan utväg beger han sig till slut in i den djupa skogen, alldeles ensam, för att hitta Tova. 
   I skogen råkar Valter ut för händelser - och varelser som han aldrig i sin vildaste fantasi hade trott existerade. Gång på gång hindras han i sitt sökande efter Tova. Kommer han någonsin att finna henne?

Följ med på ett fartfyllt och stundtals farligt äventyr i den djupa skogen där Valter och Tova inte bara råkar ut för svårigheter och mystiska väsen, utan också får hjälp från oväntat håll. 
 
Bortrövad är en historia som utspelar sig för 100 år sedan. På den tiden var våra nordiska väsen mer levande för såväl barn som vuxna. Men framför allt är Bortrövad en berättelse om vänskap mellan barn från olika världar som aldrig hade mötts om inte Valter hade begett sig in i skogen.

Pris 159 kr
Inbunden - hårdband
150x225
154 sidor