I skogen, av Leif Bergholtz

Pris:
219 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2127876
Antal:
Kommentar till butiken:
I skogen
Författare: Leif Bergholtz
Omslagsillustrationer: Helena Blom
Recensioner, Provläs, E-bok

En grupp människor bestämmer sig för att äta en middag ihop. De är i olika åldrar, med skilda erfarenheter, och kommer från olika platser i världen. För en utomstående betraktare verkar de kanske inte ha så mycket gemensamt, men hotet från ett dödligt virus och risk för jordens undergång för dem gradvis närmare varandra.

Tänk dig romanerna Decamerone av Boccaccio, Babettes gästabud av Karen Blixen och romanen På stranden av Nevil Shute och förlägg handlingen till Jönköping och de djupa skogarna norr om Gränna – då har du ramberättelsen till romanen I skogen. 

I skogen är något så ovanligt som en feel-good-roman med dystopiska undertoner. Det är en rolig, mörk och vacker berättelse om kärlek, vänskap och om hur en grupp människor försöker få vardagen att gå ihop när de egentligen borde ge upp. Det är en realistisk skröna om livsglädje och om hur det är att förlora någon man älskar. I skogen är en roman som kan få dig att både skratta och gråta. Det är en roman som väcker tankar kring vad det innebär att vara en män­niska och hur vi lever våra liv.


Pris: 219 kr
Sidor: 492
135x210
Hårdband

Levereras inom 2-8 arbetsdagar