ELMA - Skuggtvilling del 1

Pris:
219 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2167945
Antal:
Kommentar till butiken:
Elma - Skuggtvilling del 1
Författare: Mikaela Liss
Recensioner

Boken har release den 19 juni men kan redan nu förbeställas så skickar vi den i tid för releasen.

Bortom Ljusland finns Skuggland, en farlig och förbjuden plats, vars gräns löper längs hela Ljusland. De hemska sagorna om Skuggland är många medan Ljusland är ett fantastiskt, harmoniskt rike som styrs av den unga och vackra Drottning Loka.

Elma växer upp med en trygg tillvaro i tron om att hon är en vanlig människa i Ljusland men vid hennes femtonårsdag förändras allt och plötsligt är hon på flykt för sitt liv. Tillsammans med nyfunna vänner måste hon göra allt i sin makt för att få veta vem hon egentligen är. Äventyret tar henne på en farofylld resa genom Ljusland i sökandet efter sanningen om sitt ursprung. När Elma får veta att tvillingar förs bort och försvinner börjar hon ana att det kan finnas mer som händer i det för övrigt perfekta riket som drottningen styr. 

Elma är den första delen i fantasyserien Skuggtvilling. Alla tvillingar som föds i Ljusland har unika krafter som framträder i tonåren och är kraften extra speciell och kraftfull kan man få en ärofylld inbjudan till slottet för att tränas av drottningen. Men allt är inte vad det verkar vara och snart nystas hemligheterna upp. Följ med på det första äventyret i serien Skuggtvilling för att få veta sanningen om Elma.


Hårdband
135x219
Sidor: 322
Pris: 219 kr

Boken levereras inom 3-8 arbetsdagar