Snaran under huden, av Roland Nilsson

Pris:
179 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P2113051
Typ:
Snaran under huden
Antal:
Kommentar till butiken:
Snaran under huden
Författare: Roland Nilsson
Provläs, Recensioner

Erik sitter på ett café i Köpenhamn och försöker plita ned de första raderna i sin första roman. Han blir abrupt avbruten i sitt skrivande av tumult på caféet. Det blir inledningen till en häpnadsväckande historia som Erik blir djupt involverad i. 
  På väg hem till Sverige träffar han sjuksköterskan Eva. Erik berättar för henne om händelsen i Köpenhamn och deras relation hettar till. Eva blir lika engagerad som Erik i scenariot som tog sin början på caféet.
  Eva och hennes väninna Lotta arbetar på Rikshospitalet i Köpenhamn och Lotta upptäcker något som får snaran att dras åt på flera högt uppsatta personer – men som även utsätter Lotta för livsfara.

SNARAN UNDER HUDEN är en spänningsroman som utspelas år 2017 i Helsingborg och Köpenhamn – och på vägen där emellan. Vi får följa den svenske journalisten Erik som är fascinerad av den nya informationstekniken. På sitt arbete på Friskis & Svettis träffar han på Arvid. Båda intresserar sig för hur datachip kan planteras i människor. Erik, Arvid, Eva och Lotta blir alltmer insyltade i en stor härva med kopplingar till ett planerat försök att kontrollera mänskligheten. 

Pris 179 kr
Hårdband (kartonnage)
135x210
179 sidor

Leverans inom 3-8 arbetsdagar.