En enda miss - Skolan och verkligheten

Rea:
29 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P521071
Typ:
En enda miss Skolan och verkligheten
Antal:
av Eva-Karin Berglund

Nu även som e-bok, recensioner

MISSA INTE spänningsromanen om skolfrågor, lärare och elevers  liv och vardag.
Följ med Rebecka och hennes elever i konfliktfyllda situationer såväl i som utanför skolans värld. Spänningsromanen som tar upp aktuella skolpolitiska och andra samhällspolitiska frågor inom ramen för en spännande intrig.  Rasism, mobbing, droger, trasiga hemförhållanden, kärlek och mycket mer!

Med stor iver tar sig Rebecka an sitt arbete som nyutexaminerad gymnasielärare. Hennes drömmars mål har gått i uppfyllelse men det är många saker som inte blir som hon har tänkt.


Rebecka har en olöst konflikt med sina föräldrar och hon får ofta ta hand om sonen på egen hand då hennes man är lastbilschaufför och borta långa tider i sträck. Kampen för att få tiden att räcka till är ständigt närvarande. Stressen genomsyrar hela hennes tillvaro. Trots att hon älskar yrket hon valt funderar hon ibland på om det är detta hon verkligen vill med sitt liv. Jobbet innebär en massa problem och konflikter som hon inte varit förberedd på. Rasistiska ungdomar orsakar problem både i skolan och i staden i allmänhet, och för Rebecka i synnerhet. Men deras hotfulla attityd är bara en spott i havet mot vad som komma skall.


Signeras av författaren, Eva-Karin Berglund, enligt önskemål.
I kassan kan du skriva in önskad inskrift, genom att klicka på
Skriv meddelande till butiken. Det kan vara en dedikation, en dikt o s v.

Mjukband 485 sidor

REA: 29 kr
Pris 159 kr 


Leverans 4-8 arbetsdagar

► Köp som e-bok Adlibris Mondo
Recensioner/utlåtanden
Skriv en recension